Els Administradors de Finques Col·legiats firmen un conveni amb la Federació Nacional d’Associacions de Treballadors Autònoms

cafbl

L’acord s’ha aconseguit a la reunió mantinguda pel president de la ATA, Lorenzo Amor, i el president del CGCAFE, Salvador Díez, i té com a finalitat intensificar les relacions amb l’objectiu de col·laborar en totes les activitats que puguin resultar d’interès comú, i que fomentin i potenciïn les relacions dels professionals autònoms administradors de finques col·legiats.

La col·laboració comportarà, entre d’altres, l’organització conjunta d’activitats docents i formatives, un dels pilars fonamentals sobre els quals descansa la professionalitat dels administradors de finques col·legiats. Al respecte, Salvador Díez, president del CGCAFE, manifesta que ‘’entre les nostres prioritats està la formació continuada dels nostres col·legiats/des, i el conveni subscrit amb l’ATA és un pas més per poder oferir la millor formació i coneixements en totes les àrees formatives, sense oblidar-nos que al integrar-nos en aquesta federació, també defensem els interessos comuns, professionals, econòmics i empresarials dels nostres professionals autònoms’’.

‘’Sumem per multiplicar’’, ha remarcat Lorenzo Amor, president de l’ATA. ‘’Aquesta aliança reforçarà a l’organització ja que suma esforços i augmenta els compromisos amb els autònoms del sector. Amb la materialització d’aquesta col·laboració es reafirma la rellevància que té per la Federació Nacional d’Associacions de Treballadors Autònoms, ATA, el col·lectiu d’administradors de finques i reconeix la tasca que tenen en l’economia espanyola, i que a partir d’ara també tindran el suport i el recolzament de l’ATA, la major organització d’autònoms amb un pes relatiu sobre el col·lectiu del 58,48%’’.

Tan Salvador Díez com Lorenzo Amor coincideixen en la necessitat de treballar plegats pel desenvolupament dels professionals autònoms i poder prestar un millor servei als ciutadans.

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
martes, 25 de abril de 2017