El proper 15 de maig el CAFBL llança una campanya de publicitat exterior en vàries línies d’autobusos urbans de Barcelona

cafbl

El proper dilluns 15 de maig, i durant tres setmanes, es podrà veure per la ciutat de Barcelona la campanya publicitària dels Administradors de Finques Col·legiats La teva comunitat necessita un Administrador de Finques Col·legiat.

El suport escollit, en aquesta ocasió, ha estat les parts laterals i posteriors d’autobusos urbans de Barcelona, en concret 15 línies que abasten tot el perímetre de la ciutat i també parts de localitats circumdants com l’Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs i Badalona. Les línies contractades són les següents: D20; H6; H8; H10; H12; H14; H16; V3; V7; V15; V17; V21; V27; 6 i 7.

En la creativitat s’aprecia un primer pla d’un home amb una sèrie de paperets enganxats a la cara on hi ha escrites algunes de les moltes tasques que realitza un professional col·legiat de l’administració de finques. L’expressió facial de l’home mostra certs símptomes d’estrès en copsar totes les funcions quan s’han de dur a terme en una comunitat de propietaris i que realitzen amb professionalitat els administradors de finques.

Durant el mes de juny es pretendrà donar continuïtat a aquesta campanya i també s’executarà en autobusos urbans de la resta de capitals de província catalanes: Girona, Lleida i Tarragona.

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
martes, 09 de mayo de 2017