Els Administradors de Finques Col·legiats celebren la tradicional Festa Patronal a la Sala The Imperial de Barcelona

cafbl

El passat dijous 8 de juny es va realitzar, com és habitual any rere any, la Festa Patronal del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida. Més de 270 persones, entre els quals hi havia col·legiats, convidats i diverses personalitats polítiques, van reunir-se al saló principal de The Imperial Barcelona per celebrar aquesta tradicional trobada entre Administradors de Finques Col·legiats.

Entre els polítics assistents a l’acte van destacar Josep Maria Montaner, regidor d’habitatge de l’Ajuntament de Barcelona, que va intervenir en nom de l’alcaldessa Ada Colau, i Meritxell Borràs, consellera de governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya que, en el seu cas, va intervenir en delegació del President de la Generalitat de Catalunya Carles Puigdemont.

Enrique Vendrell, president del CAFBL, va donar la benvinguda a tothom i va voler remarcar dos temàtiques principals durant la seva intervenció. La primera és el problema actual de les okupacions d’habitatges que estem patint. Vendrell va explicar que aquest conflicte és una de les principals preocupacions del Col·legi i que s’està treballant de forma conjunta amb partits polítics i altres entitats per millorar aquesta situació.

Per altra banda, el president també va voler destacar que el CAFBL ja ha esdevingut una Autoritat de Registre per delegació de funcions de l’autoritat de certificació Camerfirma, entitat que engloba càmeres de comerç, indústria i navegació d’Espanya. Vendrell va comentar que aquest vincle dóna la potestat al CAFBL per oferir certificats electrònics als col·legiats i als seus clients, ja siguin comunitats de propietaris o comunitats de béns.

Premi CAFBL 2017
Enguany, el guardonat amb aquest premi honorífic ha estat Jordi Bou i Gisbert, una persona que ha contribuït durant gran part de la seva vida en potenciar i millorar la nostra organització col·legial.

Bou ha estat molts any vinculat al Col·legi i ha format part de juntes de govern de vàries legislatures. Des del CAFBL li volem agrair tots aquests anys d’esforç i dedicació amb l’entrega d’aquest premi ja que la seva trajectòria ha de servir d’exemple per les noves generacions d’administradors de finques i de professionals en general. 

Finalment, per acabar la celebració, es va realitzar el tradicional sorteig de viatges entre els assistents i després tots els presents van poder prendre una copa i gaudir d’un ambient més distés a la zona de ball del recinte. 

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
lunes, 12 de junio de 2017