18è Campionat de Futbol Sala

cafbl

El tradicional Campionat de Futbol Sala organitzat pel Col·legi arriba a la majoria d’edat. Es diu ràpid però ja són 18 edicions en les que celebrem aquest torneig de forma ininterrompuda. Molts dels futbolistes participants en aquest any 2017 encara no havien nascut o feia pocs anys que ho havien fet quan es va celebrar la primera edició del Campionat.

En la competició d’enguany, celebrada a les instal·lacions esportives del Sagrat Cor de Sarrià i amb el patrocini de l’empresa Atysa, han participat un total de 9 equips i s’ha modificat lleugerament el sistema de competició que s’havia utilitzat ens els darrers anys.

El Campionat ha estat conformat per un únic grup on els equips s’enfrontaven tots entre tots realitzant un total de 8 partits. Per tant, el format ha estat el d’una lliga sense eliminatòries on el conjunt que sumava més punts guanyava la competició. En cas d’empat a punts entre dos equips (partit guanyat = 3 punts; partit empatat = 1 punt; partit perdut = 0 punts), es tenia en compte el gol average particular en l’enfrontament directe entre aquests dos equips. En el cas de que el gol average particular també fos empat, s’utilitzava el gol average general per definir quin dels dos conjunts quedava millor classificat que l’altre.

Després de la disputa dels 8 partits, l’equip Bufet Espinós va mostrar molta superioritat i es van erigir com a guanyadors de la competició després de sumar 22 punts dels 24 possibles, guanyant 7 partits i només concedint un empat. Almendros G.I., guanyadors de l’edició de l’any passat, van  quedar en segona posició després de sumar 18 punts i el podi el va tancar l’equip del Col·legi amb 5 partits guanyats i 3 de perduts, sumant un total de 15 punts.

Pel que fa a les distincions individuals, el premi al màxim golejador del Campionat se’l va endur David Serra, de l’equip Bufet Espinós, amb un total de 18 gols. La distinció a l’equip menys golejat també se la va endur el conjunt de Bufet Espinós, ja que només han encaixat 14 gols durant tota la competició.

El 4 de juliol, just després d’acabar l’última jornada del Campionat i a les mateixes instal·lacions del Sagrat Cor, es va procedir a realitzar el tradicional sopar de germanor i, posteriorment, al lliurament dels trofeus. Enrique Vendrell i Lluís Bou, president i vicepresident del Col·legi, i Guillermo Burguete i Roberto Marco, director general i coordinador de serveis d’Atysa, respectivament, van ser els encarregats d’entregar els guardons.

Per acabar, des del CAFBL volem agrair a Atysa la seva col·laboració anual com a empresa patrocinadora d’aquest Campionat. També un agraïment especial a Camil Rull de l’empresa Atysa, que es jubila després d’haver estat present en les últimes tres edicions d’aquest torneig. Atysa ofereix serveis personalitzats de neteja i higienització, consergeries, comunitats de propietaris, neteges especialitzades i desinfecció, entre d’altres.     

Classificació


1r Bufet Espinós

2n Almendros G.I.

3r Col·legi

4t Bcn Finques & Alg. Finques

5è Finques Aguilá-Bonfill

6è Atysa

7è Finques Mercadé i & Cosmos

8è Mas i Fill

9è TAAF

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
lunes, 10 de julio de 2017