18è Campionat de Futbol Sala
El tradicional
Campionat de Futbol Sala organitzat pel Col·legi arriba a la majoria d’edat. Es
diu ràpid però ja són 18 edicions en les que celebrem aquest torneig de forma
ininterrompuda. Molts dels futbolistes participants en aquest any 2017 encara
no havien nascut o feia pocs anys que ho havien fet quan es va celebrar la
primera edició del Campionat.
En la competició d’enguany,
celebrada a les instal·lacions esportives del Sagrat Cor de Sarrià i amb el
patrocini de l’empresa Atysa, han participat un total de 9 equips i s’ha
modificat lleugerament el sistema de competició que s’havia utilitzat ens els
darrers anys.
El Campionat ha
estat conformat per un únic grup on els equips s’enfrontaven tots entre tots
realitzant un total de 8 partits. Per tant, el format ha estat el d’una lliga
sense eliminatòries on el conjunt que sumava més punts guanyava la competició.
En cas d’empat a punts entre dos equips (partit guanyat = 3 punts; partit
empatat = 1 punt; partit perdut = 0 punts), es tenia en compte el gol average particular en l’enfrontament
directe entre aquests dos equips. En el cas de que el gol average particular també fos empat, s’utilitzava el gol average general per definir quin dels
dos conjunts quedava millor classificat que l’altre.
Després de la
disputa dels 8 partits, l’equip Bufet Espinós va mostrar molta superioritat i
es van erigir com a guanyadors de la competició després de sumar 22 punts dels
24 possibles, guanyant 7 partits i només concedint un empat. Almendros G.I.,
guanyadors de l’edició de l’any passat, van
quedar en segona posició després de sumar 18 punts i el podi el va
tancar l’equip del Col·legi amb 5 partits guanyats i 3 de perduts, sumant un
total de 15 punts.
Pel que fa a les
distincions individuals, el premi al màxim golejador del Campionat se’l va
endur David Serra, de l’equip Bufet Espinós, amb un total de 18 gols. La
distinció a l’equip menys golejat també se la va endur el conjunt de Bufet
Espinós, ja que només han encaixat 14 gols durant tota la competició.
El 4 de juliol,
just després d’acabar l’última jornada del Campionat i a les mateixes
instal·lacions del Sagrat Cor, es va procedir a realitzar el tradicional sopar
de germanor i, posteriorment, al lliurament dels trofeus. Enrique Vendrell i
Lluís Bou, president i vicepresident del Col·legi, i Guillermo Burguete i
Roberto Marco, director general i coordinador de serveis d’Atysa,
respectivament, van ser els encarregats d’entregar els guardons.
Per acabar, des del
CAFBL volem agrair a Atysa la seva col·laboració anual com a empresa
patrocinadora d’aquest Campionat. També un agraïment especial a Camil Rull de
l’empresa Atysa, que es jubila després d’haver estat present en les últimes
tres edicions d’aquest torneig. Atysa ofereix serveis personalitzats de neteja
i higienització, consergeries, comunitats de propietaris, neteges
especialitzades i desinfecció, entre d’altres.
Classificació
1r Bufet Espinós
2n Almendros G.I.
3r Col·legi
4t Bcn Finques
& Alg. Finques
5è Finques
Aguilá-Bonfill
6è Atysa
7è Finques Mercadé
i & Cosmos
8è Mas i Fill
9è TAAF