16è Campionat de golf

cafbl

El proper divendres 6 d’octubre se celebrarà al Golf Club La Roca el 16è Campionat de Golf organitzat pel Col·legi i amb el patrocini de We Garage. Les inscripcions per participar en el campionat s’han de fer a través del següent enllaç. Serà una competició de 18 forats amb sortida simultània (shotgun) i la modalitat del joc serà Stableford. Els requisits bàsics per participar impliquen estar federat i ser Administrador de Finques Col·legiat.

També vols participar i no estàs federat? Apunta’t al Clínic d’Iniciació!

Els clínics de golf estan pensats especialment per a persones no iniciades en el món del golf i que volen fer una petita iniciació per aconseguir una visió general d´aquest esport en un sol dia.

Consisteix en unes classes col·lectives (5 persones) de dues hores de durada, d´iniciació al golf, on s´explica la teoria bàsica per poder començar a jugar, així com el vocabulari utilitzat més freqüentment en el món del golf. Es practiquen els següents cops: putt, chip, approach, swing complert i sortida de bunker (sempre i quant hi hagi temps de practicar-los tots, sinó es faran els més importants).

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
viernes, 22 de septiembre de 2017