Iberdrola i el Col·legi d´Administradors de Finques de Barcelona-Lleida firmen un acord pel subministrament d´energia

cafbl

- La companyia oferirà als col·legiats condicions preferents en la contractació d’electricitat i gas i assessorament gratuït per a l’optimització del consum

- L’acord contempla l’accés a altres productes i serveis relacionats amb la implementació de mesures d’eficiència energètica així com la instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics

Iberdrola i el Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida han firmat un acord pel subministrament de productes i serveis energètics amb condicions preferents de contractació, així com per facilitar-los-hi la gestió i tramitació de les corresponents contractacions.

El conveni, que tindrà un any de duració amb possibilitat de renovació, ha estat subscrit a la seu del Col·legi pel seu president, Enrique Vendrell, i pel delegat comercial d’Iberdrola a Catalunya, Valentín Viejo.

Per la rúbrica d’aquest acord ha primat l’atenció directa als col·legiats i l’haver ofert diverses modalitats de contractació, sempre adoptades a cada tipus de client i la situació del mercat per oferir la millor oferta en el moment de la contractació.

Gràcies a aquest nou acord, Iberdrola posa a disposició dels membres del Col·legi un tracte comercial diferencial mitjançant un servei d’atenció permanent a través del que canalitzar totes les gestions comercials i les incidències. El conveni subscrit també contempla la possibilitat de que els col·legiats contractin, amb condicions avantatjoses, solucions integrals associades a productes energètics a preus competitius.

Així mateix, Iberdrola facilitarà al Col·legi informació en aspectes relacionats, fonamentalment, amb l’estalvi energètic, l’ecoeficiència i nous productes i serveis. Entre aquests últims destaca la instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, un dels aspectes més demandats pels seus clients.

A més, es tindran en compte les característiques de cada punt de subministrament per conèixer les necessitats específiques de cada col·legiat i poder aconsellar-los sobre la potència que més li interessi contractar per minimitzar els costos, segons els canvis en la normativa vigent.

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
lunes, 22 de enero de 2018