L’Hotel Sofia de Barcelona va acollir la Festa Patronal del 2018

cafbl

El passat dijous 17 de maig es va celebrar a l’Hotel Sofia de Barcelona la tradicional Festa Patronal dels Administradors de Finques Col·legiats en honor al nostre patró Santo Domingo de la Calzada. 

A l’acte s’hi van congregar unes 200 persones, entre col·legiats, membres de juntes de govern i personalitats polítiques de les que destaquen Josep Maria Montaner, regidor d’habitatge de l’Ajuntament de Barcelona, Carles Sala, secretari d’habitatge i millora urbana de la Generalitat de Catalunya i Lourdes Ciuró, diputada al Congrés dels Diputats pel PDcat.  

Premi CAFBL

Just després de l’entrega de plaques a tots aquells col·legiats que complien 25 i 50 anys d’exercici de la professió, Enrique Vendrell, president del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida i Salvador Díez, president del Consejo General de Colegios de Administradores de Fincas de España, van lliurar el premi CAFBL a la Fundació Hàbitat3.

Aquesta entitat, que col·labora amb el Col·legi, es dedica a la recerca de pisos per destinar-los a lloguer social. Carme Trilla, la presidenta i cara visible de la Fundació, va recollir el premi en nom de tot el seu equip i va agrair la feina de col·laboració feta amb el Col·legi d’Administradors de Finques en matèria d’habitatges per a la inclusió social.

Finalment, per gentilesa dels patrocinadors de la Festa Patronal, es va realitzar el tradicional sorteig de viatges entre els assistents i el grup musical Els Escarabats van acabar d’amenitzar la celebració amb un repertori de cançons dels seus últims temes.

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
viernes, 18 de mayo de 2018