Comiat del Sr. Carles Sala, Secretari d’Habitatge i Millora Urbana dels Administradors de Finques Col·legiats

cafbl

Benvolgut Enrique, 

Us adreço aquest escrit per a comunicar-vos que des d’avui deixo d’exercir la responsabilitat de Secretari d’Habitatge i Millora Urbana de la Generalitat de Catalunya. 

En aquests anys, he tingut l’honor de treballar al servei dels ciutadans, les institucions i les organitzacions socials, empresarials i professionals que actuen en un sector de tanta transcendència com el de l’habitatge i la millora urbana. 

Vull manifestar-vos que l’impuls de polítiques públiques d’habitatge i millora urbana ha tingut una positiva col·laboració per part dels Administradors de Finques Col·legiats de Catalunya, agrupats en col·legis com el que teniu la responsabilitat de presidir. 

En moments difícils, els professionals que estan en contacte directe amb la realitat són una peça clau de l’engranatge que una societat avançada com la nostra posa en marxa per a protegir les persones sotmeses a més riscos i per a trobar les solucions més efectives per a avançar cap a la recuperació.

Els professionals col·legiats de l’administració de finques heu estat i sou un capital humà de gran valor per a fer aquests passos endavant.

En aquest temps he pogut conèixer de primera mà la vostra opinió i experiència sobre un àmbit tan dinàmic i complex com el de l’habitatge. Hem treballat plegats en la defensa dels drets dels propietaris i dels llogaters, en l’articulació de mesures de millora de les comunitats, incloses les d’habitatge social, i ens heu estat de gran ajuda en l’ampliació del nostre marc normatiu en matèria d’habitatge. 

Caldrà avançar més en aquesta línia, i us animo a fer que els administradors de finques col·legiats mantinguin la seva empenta per a fer saber a les administracions públiques cap a on és millor anar quan plantegin nous projectes legislatius o programes de govern en l’àmbit de l’habitatge. 

És per això que us vull agrair personalment la vostra col·laboració en aquests temps difícils, perquè crec que en la recuperació d’aquesta situació de crisi, que encara afecta de forma dura a molts ciutadans del nostre país, és vital que caminem tots junts, administracions, professionals de tot tipus, empreses i ciutadans, per a generar un context que ens permeti superar les dificultats que com a país se’ns puguin presentar en el futur. 

Cordialment,

Carles Sala i Roca 

Secretari d’Habitatge i Millora Urbana

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
viernes, 15 de junio de 2018