Qui són els influencers en l’àmbit de l’administració de finques a Twitter?

cafbl

- L’índex d’influència elaborat per Mutua de Propietarios identifica els comptes més influents per estar al dia en la gestió de finques

Mutua de Propietarios, empresa que col·labora amb el Col·legi i asseguradora especialista en posar en forma cases, edificis i propietats a través del concepte “Fitness Immobiliari”, ha identificat els comptes més influents ens els sectors d’Administració de Finques a la xarxa social Twitter.

Aquest índex d’influència elaborat per Mutua de Propietarios distingeix entre comptes gestionades per entitats – com col·legis generals o empreses d’administració de finques -, i comptes gestionades directament per persones, i assenyala quins són els actors imprescindibles per a seguir l’actualitat a la xarxa de microblogging.

En el sector d’Administració de Finques, els perfils d’entitats que destaquen per sobre de la resta de comptes de Twitter són: @consellCAF, @CAFMadrid, @CAFMalagaES, @Afisecan, @CAFValencia, @amat_cat, @finquesfeliu, @CgCafeAaff, @CafCantabria, y @CAFValencia. Pel que fa als comptes personals, es situen a les primeres posicions @evendrells, @isabelbajo, @ittaGalicia, @jjbamo, @EceizaR, @pablo_realejo, @AdmMaribel, @AlbertoRCT, @mjhidalgoconde y @SectecnicCGCAFE.

Els criteris utilitzats per a determinar el nivell de notorietat dels comptes analitzats, a més de tractar-se òbviament de perfils actius a Twitter, han estat molt rigorosos. En primer lloc, s’han analitzat les converses a la xarxa social que continguessin conceptes connectats a “Administració de Finques”, el que ha proporcionat una xifra propera a 2.000 resultats.

A continuació, s’han establert talls en base a quatre barems diferents:         

- Nombre de seguidors
   
- Golden ratio (proporció entres seguidors i perfils seguits)
      
- Nivell d’interacció de tweets (M’agrada, retweets i respostes)
   
- Impressions


Finalment, els comptes amb les xifres més elevades en aquestes categories han estat les assenyalades com a més influents en els seus respectius sectors.

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
martes, 17 de julio de 2018