25-N, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

cafbl

Un any més, el Consell de Col·legis d’Administradors de Finques de Catalunya, s’adhereix a la campanya que realitza anualment L’Institut Català de les Dones (ICD) en el marc de la commemoració del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones que se celebra cada dia 25 de novembre. 

Enguany, el lema de la campanya és: Les dones tenim dret a viure lliures de violències sexuals, que anirà acompanyat de l’etiqueta #LliuresISensePor. 

Aquesta acció anirà centrada, per segon any consecutiu, en la sensibilització i en la lluita contra les agressions sexuals. La periodista Ariadna Oltra ha redactat el Manifest Unitari que ha estat consensuat per la Generalitat de Catalunya, les diputacions i les entitats municipalistes. 

A la web de l’ICD es poden trobar els materials de la campanya institucional de sensibilització i també tota la informació sobre els actes institucionals que s’organitzen al voltant del dia 25 de novembre i l’accés a la guia de recursos sobre violència masclista.  

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
viernes, 23 de noviembre de 2018