Anabel Miró, nova presidenta del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida

cafbl

Anabel Miró ha estat nomenada presidenta del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida (CAFBL) en substitució d’Enrique Vendrell, que ha estat en aquest càrrec els darrers vuit anys. 

D’aquesta manera, Miró es converteix en la primera dona que accedeix a la presidència d’aquesta entitat en els seus més de 80 anys d’història.

Administradora de Finques i advocada de professió, Miró va entrar a la Junta de Govern del CAFBL l’any 2008 i durant l’última legislatura ha estat la responsable d’assessorar jurídicament al Col·legi. 

Enrique Vendrell s’ha mostrat molt satisfet per aquest relleu en el càrrec i ha subratllat l’empenta i l’energia que aportarà Miró en aquesta nova etapa. Deixo la presidència en molt bones mans, portem treballant plegats molts anys i tots sabíem que era la millor opció i ha afegit és un honor que l’Anabel sigui la primera presidenta del nostre estimat Col·legi. 

Per la seva banda, la presidenta ha manifestat que afronta aquesta nova etapa amb il·lusió i amb tota la responsabilitat i el respecte que aquesta corporació mereix. Els Administradors de Finques desenvolupem una important funció social, estem dia a dia vetllant pels béns immobles en els quals hi viuen les persones. 

El nou Decret-Llei d’Habitatge que s’acaba de publicar al BOE, que entra en vigor avui mateix, i la problemàtica de les ocupacions il·legals seran uns dels primers temes que estaran sobre la taula de la presidència.

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
miércoles, 19 de diciembre de 2018