Carta d´agraïment d’Enrique Vendrell

cafbl

Benvolguts/des col·legiats/des,

Com a conseqüència del recent procés electoral al nostre Col·legi, ja haureu tingut coneixement de la decisió que vaig prendre de no tornar-me a presentar a la reelecció com a President, càrrec que he tingut l´honor d´exercir aquests darrers vuit anys, facilitant així el relleu i també la renovació de la Junta de Govern.

Penso que no resulta impertinent dirigir-me a tots vosaltres per agrair-vos el recolzament que he rebut i que continuo rebent, durant aquest anys d´intensa dedicació en representació de la nostra professió i del nostre Col·legi davant de tantes institucions públiques i corporacions. Durant aquest temps han estat moltes les innovacions tecnològiques i ampliació dels serveis que hem vingut implantant i desenvolupant amb la finalitat de que la nostra organització col·legial resulti verdaderament útil i imprescindible per facilitar i prestigiar l´exercici de la nostra activitat, cada vegada més exigent i complexa, així com per a poder dispensar el millor servei als nostres clients. Aquesta ha estat i ha de ser la nostra raó de ser i a això he dedicat tota la meva obstinació de la millor manera que he estat capaç.

El meu agraïment també a la resta de companys de la Junta que s´han mantingut al meu costat des del principi i molt particularment a l´actual equip executiu que treballa al Col·legi, del que també ens hem de sentir tots molt orgullosos.

Tinc la seguretat que amb el lideratge de la presidenta Anabel Miró Panzano, i amb les noves incorporacions a l´equip de govern, es desenvoluparà un magnífic treball per fer possible que s´assoleixin tots els objectius que es proposi, la qual cosa només serà possible si continuem lliurant-los el nostre recolzament i disposició per a col·laborar en aquesta empresa col·lectiva tant rellevant, a més, per a la societat civil i per al patrimoni de les nostres families.

I finalment, agraeixo a aquest Col·legi, al que li dec tant i al que espero humilment poder continuar essent útil en les tasques que se m´encomanin, com he tractat de fer durant tants anys.

Una forta abraçada.

Enrique Vendrell Santiveri

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
jueves, 10 de enero de 2019