El Rei rep a la Unión Profesional amb motiu del 40è aniversari de la Constitució

cafbl

-En representació dels Administradors de Finques Col·legiats va assistir Salvador Díez Lloris, president del CGCAFE

El Rei ha rebut en audiència als presidents i presidentes de les Corporacions Col·legials de Unión Profesional que, amb motiu del 40è aniversari de la Constitució, han agraït a Felip VI el fer possible l’estabilitat social i el desenvolupament democràtic en el que s’han pogut consolidar els Col·legis Professionals com a institucions recollides a la Carta Magna i que són garants de la bona pràctica professional en base a l’interès general. Així mateix, han fet especial èmfasi en la deontologia i la formació continuada com essència de les Corporacions Col·legials, i en traslladar que els interessos de les professions són els interessos de la ciutadania.

Com ha expressat Victoria Ortega, presidenta de Unión Profesional, “Des de Unión Profesional volem reiterar la vocació de servei a la societat dels professionals col·legiats, i les seves corporacions de dret públic. Consells i Col·legis actuem en el dia a dia per complir la garantia institucional que ens atribueix la Constitució Espanyola, per a facilitar amb una pràctica professional efectiva, subjecte a disciplines deontològiques, l’exercici dels drets fonamentals per a la ciutadania”.

Unión Profesional és fruit del compromís de les professions amb l’impuls i defensa de la cultura i els valors professionals amb la societat. Institució creada el 1980 per la defensa dels interessos comuns de les professions i la consecució coordinada de les funcions d’interès social, té com a objectiu que els professionals col·legiats i la ciutadania puguin veure’s, tocar-se des de qualsevol punt i en qualsevol moment.

Des del seu inici ha estat interlocutor i fòrum de debat, opinió i discussió de totes les qüestions relacionades amb les organitzacions professionals i les seves estructures, així com de l’exercici de les professions. Unión Profesional està presidida per Victoria Ortega i, al mateix temps, és presidenta del Consejo General de la Abogacía. En l’àmbit internacional, ostenta la vicepresidència de la Unión Mundial de Profesionales Liberales (UMPL), institució que té l’estatus d’òrgan consultiu de la ONU, i del Consejo Europeo de Profesiones Liberales (CEPLIS).

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
viernes, 25 de enero de 2019