La “Sky Conference” arriba el primer de març a Santa Cruz de Tenerife amb prop de 200 Administradores de Finques d’Espanya i d’altres països

- El Congrés, que arranca en ple vol entre Madrid i Tenerife, el dia 1 de març, i prosseguirà el dissabte al Puerto de la Cruz, compta amb ponent d’excepció, com l’Administrador de l’edifici més alt del món, el Burj Hhalifa de Dubai. 

- Aquesta iniciativa formativa opta al Guiness Book of Records per ser una iniciativa novedosa i singular.


Dos cents Administradors de Finques Col·legiats d’Espanya i procedents d’altres països –Argentina, Itàlia, Japó o els Emirats Àrabs- arribaran aquest divendres a Tenerife com a participants de la “Sky Conference”, una singular formació en ple vol entre Madrid i Tenerife, i a la illa. 

Per aquest singular Congrés s’ha noliejat un avió de la companyia Ryanair, amb 189 places, que arribarà a Los Rodeos el divendres, 1 de març. Un cop a la illa, els congressistes es dirigiran al Puerto de la Cruz per prosseguir la formació el dia següent, dia 2, en taules de treball a les que s’uniran més professionals de les illes. I, novament, hi haurà més ponències en el vol de tornada a Madrid, el dia 3. 

Els Col·legis d’Administradors de Finques de Santa Cruz de Tenerife i d’Alacant, amb el recolzament del Consejo General de Colegios de Administradores de Fincas de España (CGCAFE), són els promotors d’aquesta important trobada professional que pretén cridar l’atenció sobre la necessitat d’innovar per a una millor eficiència en la gestió de les comunitats de propietaris. A part de tenir una evident vessant de “networking”, en quan a que és una gran oportunitat de compartir experiències amb companys i conèixer com aborden determinats reptes en altres indrets. 

Sense dubte, un altre dels atractius de la “Sky Conference” són els ponents d’excepció, com l’Administrador de Finques de l’edifici ,és alt del món, el Burj Khalifa, a Dubai. També exposaran la situació actual i futura de l’administració de finques Carmen Suárez –presidenta del Col·legi de Tenerife-; Belén Sánchez – Administradora de Finques del Col·legi d’Alacant i membre de la comissió d’innovació del CGCAFE-; i Pepe Guitiérrez, -Administrador de Finques del Col·legi d’Alacant. 

En general, les ponències es refereixen a l’evolució en l’administració de finques, a les noves exigències de gestió, a l’ús de les últimes eines digitals disponibles, com sempre vinculades a la formació pel desenvolupament empresarial i personal. Tot això amb la finalitat de millorar la qualitat de l’atenció als propietaris i l’estalvi de despeses i de temps per a tothom. 

Afegir, per últim, que aquest esdeveniment podria ser registrat com a “Record Guiness” per ser una iniciativa innovadora i singular i, per altre part, indicar que els congressistes coneixeran el Carnestoltes de Santa Cruz, per la qual cosa s’han programat visites a alguns dels seus espectacles i al museu de la festa. 

Per accedir a la programació completa i a la informació sobre els ponents, podeu consultar el web de l’esdeveniment: web

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
jueves, 28 de febrero de 2019