Vols accedir gratuïtament al Saló Biz Barcelona 2019?

cafbl

Els propers dies 12 i 13 de juny se celebra al Recinte Montjuïc de Fira de Barcelona una nova edició del saló d'emprenedoria Biz Barcelona. Com ja ve sent habitual en els darrers anys, des del CAFBL disposem d'entrades gratuïtes per als nostres col·legiats per accedir a aquest esdeveniment. Aquests beneficis es produeixen gràcies a l'acord establert entre l'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals i els organitzadors del Biz Barcelona. 

També et convidem a assistir a la conferència Transformació digital i entorns personals que tindrà lloc el dijous 13 de juny a les 12:00h., a càrrec de Genís Roca i Milagros Pérez Olivas, que organitza la mateixa Associació Intercol·legial dins el marc del saló. 

Un altre dels punts forts del Biz Barcelona és la jornada de networking que també organitza l'Associació Intercol·legial el 12 de juny dins el mateix recinte del congrés. 

Per tant, si ets un Administradors de Finques Col·legiat i estàs interessat en accedir de forma gratuïta al Biz Barcelona 2019, tot el que has de fer és enviar un e-mail a premsa@cafbl.cat amb l'assumpte CODIS BIZ BARCELONA indicant el nom, número de col·legiat i el número d'entrades desitjades. 

Per qualsevol dubte o pregunta pots trucar directament al Col·legi i demanar pel Departament de Comunicació i Premsa.

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
lunes, 20 de mayo de 2019