Subvencions per realitzar obres de rehabilitació en edificis d'habitatges

En el DOGC del passat 7 de juny, es va publicar la RESOLUCIÓ TES/1530/2019, de 4 de juny, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió, en règim de concurrència pública competitiva i no competitiva, de les subvencions per al foment de la rehabilitació d'edificis de tipologia residencial per a l'any 2019 (ref. BDNS 458061).

Les bases reguladores d'aquesta convocatòria es regeixen per la RESOLUCIÓ TES/1300/2019, de 13 de maig, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per al foment de la rehabilitació d'edificis de tipologia residencial.

Les subvencions estan destinades a rehabilitar els elements comuns dels edificis de tipologia residencial, amb la finalitat de fomentar la millora de l’eficiència energètica i la sostenibilitat, la conservació i la millora de la seguretat d’utilització i de l’accessibilitat.

Poden accedir a aquestes subvencions les comunitats de propietaris, els propietaris d’edificis d’habitatges i les societats cooperatives formades de manera agrupada per propietaris d’habitatges o d’edificis. També s’hi poden acollir les persones propietàries d’habitatges unifamiliars aïllats o agrupats en filera.

L'import màxim inicial de la dotació pressupostària d'aquesta convocatòria és de 8.400.000 euros, i el termini per presentar les sol·licituds finalitza el 20 de setembre.

Podeu consultar tota la informació a la plana web de l'Agència de l'Habitatge.

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
jueves, 04 de julio de 2019