Gaudeix d’un 5% de descompte en el servei de “Certificats Digitals”

Si ets col·legiat/da, t'oferim un 5% de descompte en les comandes que contractis del servei “Certificats Digitals” a través del CAFBL, accedint a la nostra página web www.cafbl.cat a la pestanya de Certificats Digitals. Si necessites alguna ajuda o aclariment, pots posar-te en contacte amb el nostre Departament de Certificats Digitals trucant al 93.451.02.02.

CAFirma t'ajuda a adaptar-te a la normativa, sense dificultats i amb total facilitat.

Evita qualsevol sanció econòmica i treballa amb la tranquil·litat de complir amb la llei, una solució real per a l'Administrador de Finques Col·legiat.

T'assegurem que, ara més que mai, necessites CAFirma!

I per què és tant necessari? Perquè des de l'1 d'octubre del 2016, amb l'entrada en vigor de l'Article 14 de la Llei 39/2015, totes les comunitats que administres estan obligades a relacionar-se amb les Administracions Públiques mitjançant un certificat digital.

Per poder accedir a les notificacions electròniques de tot organisme públic és necessari utilitzar un certificat electrònic i pots fer-ho:

  • A través de la nostra plataforma CAFirma: pots rebre automàticament les notificacions electròniques obligatòries de tots els teus clients des d'un únic punt d'accés, complint amb la normativa legal i optimitzant millor el temps.
  • També pots apoderar a alguna persona per tal que rebi les notificacions en el teu nom (per a aquella Administració Pública que ho permeti).
Les següents notificacions que se't practiquin s'entendran produïdes al moment d'haver tingut coneixement del contingut de l'acte notificat o bé per haver transcorregut el termini de deu dies naturals des de la seva posada a disposició tot i que no s'hagi accedit a les mateixes. Per aquesta raó cal consultar periòdicament (com a mínim una vegada cada 10 dies) les teves notificacions electròniques.

Per exemple, totes les comunicacions i notificacions de l'AEAT estaran disponibles 90 dies naturals a través de la DEH. Amb posterioritat a aquest termini, només es podran consultar a la Seu Electrònica Tributària.

Si amb anterioritat a la data de recepció de la comunicació de la notificació, s'hagués accedit a la Seu electrònica de l'Agència Tributària i t'hagués estat practicada la notificació per compareixença electrònica, la data que preval amb caràcter general és la de la primera notificació correctament practicada.

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
miércoles, 10 de julio de 2019