El @consellcaf continua sent un dels perfils més influents en l'àmbit d'administració de finques a Twitter

cafbl

Per segon any consecutiu,  Mutua de Propietarios, empresa col·laborada amb el CAFBL, ha elaborat el ranking d’influencers en el sector d’Administració de Finques a la xarxa social Twitter, que distingeix entre comptes gestionades per entitats i comptes personals, i assenyala quins són els perfils imprescindibles per seguir l’actualitat en la xarxa social.

Així doncs, en aquest II Índex d’Influència a Twitter, els perfils d’entitats que han destacat per sobre de la resta han estat: @CgCafeAaff; @CAFMadrid; @admfincassevill; @consejoandaaff; @CAFMalagaES; @PresidenciaCAF; @geaco_afincas; @consellCAF; @finquesfeliu, i @cafaragon. Pel que fa als comptes personals, es situen al capdavant @AdmMaribel; @baezcomunidades; @adorado_m; @isabelbajo; @jjbamo; @ittaGalicia; @ivangea1; @EceizaR; @mjhidalgoconde, i @primeraconvo.

Per determinar el nivell de notorietat d’aquests comptes, en primer lloc, s’han analitzat les converses a Twitter de tots aquells perfils actius que incloguessin termes connectats a “Administració de Finques”. Seguidament, es van establir filtres tenint en compte diferents barems:
  • Nombre de seguidors
  • Golden Ratio (proporció entre seguidors i perfils seguits
  • Nivell d’interacció dels tuits (“m’agrada”, “retuits” i respostes
  • Abast dels missatges a Twitter
A més, com a novetat d’aquest any, Mutua de Propietarios ha preguntat en Twitter als administradors de finques quins comptes consideren imprescindibles per seguir l’actualitat del sector a la xarxa de microblogging, essent aquests vots un últim filtre a tenir en compte en l’elaboració d’aquest índex.

Segons Natalia Fernández, responsable de Comunicació i Màrqueting Estratègic del Grup Mutua de Propietarios, l’alta participació dels administradors de finques confirma que aquesta xarxa social es un dels escenaris més actius on es desenvolupa aquesta comunitat.

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
miércoles, 07 de agosto de 2019