III Concurs de dibuix infantil: Ja pots presentar el teu dibuix de Nadal a la Intranet del Col·legi

cafbl

Ja està obert el període de participació de la tercera edició del concurs de dibuix infantil del CAFBL, “El Nadal amb els teus veïns”. Tots aquells despatxos que ho vulguin, podran participar en la realització de la Felicitació de Nadal 2019 del Col·legi. Els dibuixos hauran d´estar elaborats per nens, d’entre 6 i 10 anys, que siguin familiars de col·legiats i/o dels empleats dels despatxos.

La temàtica principal del concurs és el Nadal i es valoraran aquells treballs que vagin relacionats amb la nostra professió. Un cop obert el termini de participació, es podran presentar els dibuixos fins a les 23:59h del dia 28 d´octubre de 2019, a través de la Intranet del CAFBL.

Posteriorment, el jurat del concurs, que estarà integrat per vocals de la Junta de Govern i de l’equip executiu del CAFBL, decidirà de forma anònima el dibuix guanyador que serà la imatge de la felicitació nadalenca. L’11 de novembre de 2019 es farà públic el nom del guanyador, que a més, serà premiat amb 2 entrades de dia d´adult i 2 entrades infantils per anar a Port Aventura.

Accedeix al següent enllaç per visualitzar les bases del concurs i assegura´t de complir tots els requisits.

Molta sort a tots!

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
lunes, 30 de septiembre de 2019