La Generalitat avala el segell Consta que dona garanties a particulars, projectistes i administradors de finques que contracten obres de rehabilitació en els seus habitatges

cafbl

El secretari d’Hàbitat Urbà i Territori, Agustí Serra, la directora de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, Judith Gifreu, i el president de la Fundació Privada per a l’Ordenació del Sector de la Construcció a Catalunya, Josep A. Martínez, han signat un conveni de col·laboració per difondre el segell Consta que s’atorgarà a les empreses que fan obres de rehabilitació d’habitatges que estiguin inscrites al Registre d’empreses constructores.

Amb aquest conveni la Generalitat de Catalunya es compromet a promoure la difusió d’aquest Registre Consta com a aposta per la professionalitat i qualitat en el sector de la rehabilitació d’habitatges.

  • La Llei de l’habitatge de Catalunya ja preveu la creació d’un Registre d’empreses constructores
  • La inscripció al Registre Consta és voluntària però aporta valor afegit a les empreses ja que dona garanties de professionalitat i qualitat

El Segell Consta és un certificat promogut pel Patronat de la Fundació Privada per a l’Ordenació del Sector de la Construcció a Catalunya, format pel Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques i la Cambra Oficial de Contractistes d’Obres de Catalunya. Pel que fa al Col·legi d'Administradors de Finques de Barcelona-Lleida, formem part del Consell Assessor.

Per a més informació sobre el Segell Consta, consulta la seva pàgina web: https://consta.org/

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
viernes, 06 de septiembre de 2019