REBUILD 2019 – L’esdeveniment boutique d’innovació per transformar el sector de l’edificació

cafbl

Els dies 17, 18 i 19 de setembre, es celebrarà al recinte ferial d’IFEMA de Madrid la nova edició de REBUILD 2019, l’esdeveniment boutique d’innovació en el sector de l’edificació. L’espai expositor, que consistirà en un showroom de 15.000 m2, serà l’escenari de més de 20.000 interaccions de negoci, atraient a més de 8.000 professionals procedents de tota la península, en especial de Madrid, València, Catalunya, País Basc i Lisboa.

A més de la Fira Showroom, REBUILD 2019 celebra el Congrés Nacional d’Arquitectura Avançada i Construcció 4.0, que comptarà amb quatre auditoris simultanis on es desenvoluparan activitats de manera paral·lela i que reunirà a més de 280 experts internacionals, oferint una agenda especialitzada de continguts per cada perfil professional assistent del món de l’edificació. D’aquesta manera, es podran conèixer de primera ma casos d’èxit i els projectes més innovadors en edificació. Un congrés ple d’inspiració, coneixement i tendències.

Sens dubte, és una cita ineludible per a qualsevol empresari o professional del sector de la construcció, l’interiorisme i la rehabilitació.

Més informació: https://www.rebuildexpo.com/

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
lunes, 09 de septiembre de 2019