REhabilita, setmana de la Rehabilitació

cafbl

Del 7 a l’11 d’octubre se celebrarà la sisena edició de la Setmana de la Rehabilitació, unes jornades tècniques i ciutadanes destinades a promoure la rehabilitació i el manteniment del parc d’edificis de Catalunya. Aquesta activitat està organitzada pel Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers Edificació de Barcelona (CAATEEB), junt amb la participació d’altres entitats que formen part del comitè estratègic de REhabilita, d’on forma part el Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida.

Els objectius d’aquestes jornades són:

  • Reactivar el sector i promoure l’activitat econòmica local, amb la cultura de la rehabilitació i el manteniment.
  • Reforçar el compromís de les administracions en la promoció de la rehabilitació.
  • Informar i assessorar als ciutadans dels efectes d’una bona rehabilitació.
  • Millorar la cohesió social, la qualitat de l’espai públic i la qualitat de vida dels ciutadans, tot preservant el patrimoni.
  • Crear un nou model d’acció coordinada entre tècnics, professionals, empreses, administracions i ciutadania.

Així, hi hauran múltiples activitats destinades tant a professionals i agents del sector, com als ciutadans, destacant unes jornades tècniques per a professionals el dimecres 9 d’octubre amb experts de reconegut prestigi, i xerrades per a tota la ciutadania en diferents centres cívics.

La rehabilitació no consisteix només en mantenir i conservar adequadament el teixit urbà i arquitectònic, sinó que permet millorar l’eficiència i la qualitat de vida dels ciutadans i regenerar la imatge, la convivència i la cohesió social dels barris, pobles i ciutats, facilitant la generació de llocs de treball de proximitat i l’accés a un habitatge digne, els grans reptes que té el nostre país per als propers anys.

Tota la informació, a la seva pàgina web

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
jueves, 19 de septiembre de 2019