Jornada de l'Associació Intercol·legial, El rol de les dones professionals

cafbl

Us informem que la Comissió de Dones i Igualtat de l'Associació Intercol·legial, de la qual forma part el Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida i altres col·legis, organitza un cicle de tres actes durant aquesta tardor per la igualtat de gènere en el món professional.

La primera jornada es durà a terme el proper dijous 17 d’octubre a les 18h a la sala d’actes del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, COAC. Sota el títol El rol de les dones professionals, aquest primer acte s'emmarca en el punt 7 del decàleg El nostre clam per l'equitat per la igualtat de gènere de la Intercol·legial: Visibilitat col·legial i professional.

Hi participaran diverses professionals del COAC, entre elles, l’Elisenda Bonet, arquitecta i directora del Festival 48h Open House; Anna Ortega, arquitecta tècnica, impulsora de La Constructora i premi Barcelona Activa 2019; i Zaida Muxí, arquitecta, professora de l’ETSAB-UPC i autora del llibre “Mujeres, casas y ciudades. Más allá del umbral.

L'acte serà moderat per Núria Carrera, vicepresidenta de l'Associació Intercol·legial i presidenta de la Comissió de Dones i Igualtat.

Pel que fa al CAFBL, organitzarà una de les dues jornades que resten d’aquest cicle i de la qual us informarem quan tinguem més detalls.

Accedeix al següent enllaç per consultar tota la informació i confirmar assistència.

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
domingo, 13 de octubre de 2019