21 de gener, Dia Europeu de la Mediació

cafbl

El proper 21 de gener se celebra el Dia Europeu de la Mediació. És per aquest motiu que durant el mes de gener s’organitza un programa d’actes per promoure la mediació entre els ciutadans, així com per donar a conèixer les característiques i avantatges com a procediment per a la resolució de conflictes.

D’entre totes les activitats, destaca la celebració d’un acte commemoratiu al centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, el 21 de gener, organitzat per la Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques i el Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya, en el marc del qual es lliuraran els Premis ADR Justícia 2019.

Pel que fa al Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida, organitza una trobada informativa per donar a conèixer la mediació i els seus avantatges. Aquest acte tindrà lloc el dijous 23 de gener a les 19h a la seu del Col·legi d'Administradors de Finques de Barcelona-Lleida. La xerrada serà presentada pels mediadors registrats al Centre de Mediació Immobiliària del Consell de Col·legis d’Administradors de Finques de Catalunya (CEMCAF).

Es tracta d’un acte dirigit als Administradors de Finques Col·legiats i a tots els/les Presidents/es de les Comunitats de Propietaris que administrin, qui seran molt més que benvinguts/des.


CEMCAF
El Centre de Mediació Immobiliària del Consell de Col·legis d’Administradors de Finques de Catalunya (CEMCAF) és un òrgan que gestiona un registre de mediadors especialitzats en matèria immobiliària i de l’administració de finques.

La mediació és una via alternativa de resolució de conflictes on una tercera persona neutral i imparcial, el mediador, ajuda a les parts a arribar a un acord en el seu conflicte. Els quatre principis bàsics de la mediació són: voluntarietat, confidencialitat, imparcialitat i neutralitat.

Per demanar informació o sol·licitar l’accés al CEMCAF es pot trucar directament al Col·legi (93 451 02 02) o enviar un correu electrònic a centredemediacio@cafbl.cat.

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
jueves, 16 de enero de 2020