El fenomen de l’ocupació il·legal necessita una solució urgent

cafbl

L’ocupació d’habitatges no és un dret. La realitat social que ens envolta ha arribat a generar un discurs que sembla qüestionar aquesta premissa i obrir la porta a l’existència del pretès dret a l’ocupació. Sens dubte, perquè els problemes ocasionats per la crisi han portat a moltes famílies a patir una greu necessitat d’habitatge, derivada de la pèrdua d’aquell en el que vivien, per raó d’una execució hipotecària o d’un desnonament per manca de pagament. Però les necessitats d’habitatge no legitimen ningú per ocupar un habitatge aliè.

El Col·legi d'Administradors de Finques de Bcn-Lleida, junt amb altres entitats del sector immobiliari (l'Associació d’Agents Immobiliaris de Catalunya, el Col∙legi d’Agents de la Propietat Immobiliària de Barcelona i Província, l'Associació de Promotors i Constructors d’Edificis de Catalunya (APCE) i la Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona‐Lleida), han volgut informar d'aquest gran problema mitjançant un comunicat conjunt.

Pots llegir la nota de premsa íntegra aquí: http://www.cafbl.cat/pdfs/Ndp_ocupacio_CAT.pdf

 

ENTREVISTA AL SR. ENRIQUE VENDRELL

I respecte a aquest tema d'ocupació il·legal, l'Enrique Vendrell, vicepresident del CAFBL, també ha estat entrevistat (llegir entrevista).

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
jueves, 27 de febrero de 2020