COVID19: CONSULTA TOTES LES NOVETATS I MESURES PREVENTIVES - ACTUALITZACIĶ DIĀRIA

cafbl

Consulta tota la informació sobre la situació del Coronavirus, respecte a les mesures preventives que hauríem de prendre als despatxos professionals i comunitats de propietaris. Anirem actualitzant-la diàriament.

--

 

IMPORTANT: per limitar l’aforament per tal de complir la norma de mantenir la distància interpersonal de 2 metres, serà necessari que demanis cita prèvia per a qualsevol dels serveis presencials que oferim al CAFBL, inclòs el d’assessories.

El servei de cita prèvia està actiu des d’avui mateix, de manera que ja pots demanar-la a través de la intranet de la web col·legial.

Com funciona?
Has d’accedir a la teva àrea privada i trobaràs el botó de cita prèvia a la part superior dreta de la pantalla. Clica al botó i escull el servei que necessites; se t’indicaran els dies i hores disponibles, selecciona una data. Per poder reservar, hauràs d’omplir les teves dades (nom, cognoms, correu electrònic i telèfon). I un cop feta la reserva, rebràs un correu de confirmació. És molt fàcil!

Perquè no tinguis cap dubte, t’hem preparat un breu manual explicant pas a pas com fer-ho. Descarrega-t’ho CLICANT AQUÍ.

No obstant i sempre que sigui possible, et recomanem que les consultes es continuïn fent per les vies no presencials: telèfon, correu electrònic o videotrucada.

Com sempre, estem a la teva disposició per resoldre qualsevol dubte que tinguis.

 

AULA COLEGIAL

Per últim, et recordem que la plataforma de formació en línia Aula Colegial continua en plena operativa i les persones responsables de la gestió dediquem tots els esforços en oferir la màxima satisfacció en la formació continua.

--

2022

 

2021

 

2020

 

Descarregar infografia amb informació sobre recomanacions a despatxos professionals i comunitats de propietaris (DESCARREGAR)

 

 

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
jueves, 12 de marzo de 2020