Supressió temporal de l’atenció presencial fins a nou avís

cafbl

Com a conseqüència de la declaració d’estat d’alarma nacional i l’aplicació de mesures per contenir el contagi pel COVID19, el Col·legi, per col·laborar en les directrius governamentals, aplicarà des d’aquest mateix dilluns, un pla de prevenció per incrementar en la mesura que es pugui la seguretat i salut dels treballadors i de les persones visitants.

L’indicat pla incorpora la supressió temporal de l’atenció presencial fins a nou avís. No obstant, per garantir, dins de les possibilitats, la continuïtat dels serveis, el pla contempla reconduir pràcticament tota l’activitat de la Junta de Govern i del personal laboral a través de mitjans digitals en línia com a solució per poder garantir l’activitat de la Corporació i dels serveis col·legials. Les activitats i serveis col·legials (incloent les assessories) s’atendran com ja és habitual a través de la pàgina web del Col·legi en el format de consulta en línia, així com telefònicament al telèfon 93 451 02 02 en l’horari habitual

Atès que Col·legi disposa de les tecnologies suficients, t’informem que estem totalment preparats per treballar telemàticament. Garantim, d’aquesta manera, la prestació dels serveis col·legials.  

Per últim, i davant la suspensió temporal dels cursos i conferències presencials, et recordem que la plataforma de formació en línia Aula Colegial continua en plena operativa i les persones responsables de la gestió dediquem tots els esforços en oferir la màxima satisfacció en la formació continua.

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
lunes, 16 de marzo de 2020