Certificat autoresponsable de desplaçament en el marc de l'estat d'alarma per la crisi sanitària per la COVID-19

La declaració de l'estat d'alarma per gestionar la crisi sanitària de la COVID-19 limita la llibertat de circulació de persones i determina per a quines activitats es pot circular per les vies d’ús públic.

La Generalitat ha elaborat un model de declaració autoresponsable per justificar els desplaçaments durant aquest estat d'alarma. Aquest document té com a objectiu facilitar als ciutadans i els agents de policia la comprovació que un desplaçament determinat correspongui a una activitat autoritzada.

El document inclou opcions com anar a comprar, al metge, a la feina, al banc, tornar a la residència habitual, assistir persones amb necessitats especials o alguna altra causa de força major. La persona ha d’especificar l’adreça d’origen, la destinació i les dades personals.

Pots trobar el model en els diferents formats en aquest enllaç. Tant si vols imprimir-ho com si vols omplir-ho online, tens totes les opcions. D'aquesta manera, es facilita que tothom pugui tenir accés a aquest certificat.

 

 

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
lunes, 23 de marzo de 2020