Últims dies per participar al concurs de dibuix infantil "Quč veus per la teva finestra?"

cafbl

Ja han passat 10 setmanes des que va començar el confinament i, segurament, han estat unes setmanes molt diferents a les que acostumes a viure.

Moltes persones han hagut de combinar el teletreball amb una altra obligació molt important, els petits de la casa. I si a tu t’ha tocat viure aquesta situació, de ben segur saps que no ha estat una tasca fàcil.

Des del CAFBL vam voler pensar en els nens i nenes que han hagut de passar moltes hores tancats a casa i per això, vam crear el concurs de dibuix infantil “Què veus per la teva finestra?”.

En vistes de la prolongació de l’estat d’alarma i de l’inici de la desescalada de manera esglaonada, s’ha considerat convenient fixar la data de termini per a la presentació dels dibuixos, en el divendres 29 de maig de 2020. Així que si els teus nens no han participat, encara estan a temps de fer-ho durant tota la propera setmana .

Pel que fa al dibuix guanyador, la resolució del Jurat es farà pública al llarg de les dues setmanes següents del tancament del concurs.

Per enviar-nos els dibuixos (un per nen), pots fotografiar-los o escanejar-los i enviar-nos-els a aquest correu electrònic: durbano@cafbl.cat

Accedeix al següent enllaç per conèixer les bases d’aquesta acció i assegura´t de complir tots els requisits.

Seguim acolorint aquests dies!

#TotAniràBé

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
jueves, 21 de mayo de 2020