Ús obligatori de mascaretes

cafbl

Segons l'Ordre SND/422/2020, de 19 de maig, es regulen les condicions per a l'ús obligatori de mascaretes durant la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

Actualment és obligatori portar mascareta:

  • Per a totes les persones de 6 anys o més, a la via pública, en espais a l'aire lliure i en qualsevol espai tancat d'ús públic o que es trobi obert al públic, sempre que no sigui possible mantenir una distància de seguretat interpersonal de 2 metres.
  • No caldrà en aquelles persones amb dificultat respiratòria que pugui agreujar-se pel seu ús o que ho tinguin contraindicat per raó de salut o discapacitat.

I se'n recomana l'ús:

  • Per a tos els infants d'entre 3 i 5 anys, en els mateixos casos en què és obligatori per a la resta de persones. 
  • A casa, quan s’estigui en situació d'aïllament per diagnòstic o sospita de diagnòstic, i quan s’hagi de cuidar i atendre una persona malalta o sospitosa d'estar malalta.

El Departament de Salut de la Generalitat recorda que és necessari canviar-se la mascareta tan aviat com estigui humida.

 

El CAFBL posa a l'abast de tots els Administradors de Finques col·legiats i usuaris de la nostra web i xarxes socials aquesta infografia explicativa de com utilitzar la mascareta i quan fer-ho tant a les zones comunes de l'interior de les comunitats de propietaris com a les zones comunes a l'aire lliure.

 

Descarrega't la infografia CLICANT AQUÍ.

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
viernes, 22 de mayo de 2020