FE D'ERRORS: Circular GN0071/2020 sobre celebració de Juntes de Propietaris a la Fase2

T’informem d’un error en la informació que apareix a la circular GN0071/2020 enviada el passat divendres 22 de maig.

En ella s’explica que a la fase 1 es podran realitzar reunions de Juntes de Propietaris presencials, la qual cosa és errònia i, pel moment, les reunions només es podran realitzar telemàticament, de conformitat amb el que estableix el Decret Llei 10/2020 de 27 de març.

Lamentem la confusió que t’hagi pogut ocasionar.

Així mateix, en el moment en què les reunions es puguin realitzar presencialment, s'hauran de complir unes distàncies de seguretat amb un espai mínim necessari per dur-les a terme. Descarrega't  el PDF CLICANT AQUÍ per consultar els exemples de com mesurar aquestes distàncies.

D'altra banda, aprofitem la present per informar-te que com a conseqüència dels contactes previs mantinguts, en data 16 d'abril vam presentar formalment un escrit en representació del Consell de Col·legis de Catalunya adreçat a la Conselleria de Justícia on se sol·licitava l'ajornament del venciment de celebració de les juntes ordinàries de propietaris. Així mateix, el passat 14 de maig, vam reiterar aquesta sol·licitut, mitjançant escrit fundat, enviat a la Dg. de Drets i Entitats Jurídiques, on sol·licitàvem l'ajornament del venciment de celebració de les juntes ordinàries de propietaris i l'ampliació del periode per a l'adopció d'acords de Junta sense reunió, els quals a data d'avui encara no ens han contestat. T'informarem tan aviat en tinguem notícies.

Seguim al teu costat per informar-te de totes les novetats.

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
martes, 26 de mayo de 2020