Estem preparant la reobertura del Col·legi!

cafbl

Ja han passat més de dos mesos des que vam haver de prendre una decisió molt difícil, suprimir l’atenció presencial i tancar el Col·legi, com a conseqüència de la declaració d’estat d’alarma nacional i l’aplicació de mesures per contenir el contagi per la COVID19.

Però des de llavors no hem deixat de treballar telemàticament amb un clar objectiu: oferir-te tot el nostre suport i acompanyament en aquests moments tan complicats per seguir caminant junts.

Des del primer dia vam reconduir pràcticament tota l’activitat, tant de la Junta de Govern com la del personal laboral, a través de mitjans digitals en línia com a solució per poder garantir l’activitat de la Corporació i dels serveis col·legials. I estem molt satisfets de la feina feta i del vostre agraïment.

Però creiem que ja és moment de reobrir les portes del Col·legi per tornar-te a atendre en persona. Per això, estem treballant per condicionar les nostres instal·lacions seguint totes les mesures de seguretat i tenir-ho tot a punt per obrir. Es preveu com a data d'obertura el primer dia que es declari la Fase 2; previsiblement serà el proper dilluns 8 de juny. 


CITA PRÈVIA (informació ampliada)
Un cop tornem, recomanem que les consultes es continuïn fent per les vies que fins ara estem potenciant: telèfon, correu electrònic o videotrucada. No obstant, t’oferirem atenció personalitzada per a qualsevol dels serveis presencials que tenim al CAFBL, inclòs el d’assessories. Però serà necessari demanar cita prèvia, per tal de limitar l’aforament, a través d’una aplicació que trobaràs a la intranet de la web col·legial. Estem acabant de configurar-la, de manera que t’avisarem tan aviat com estigui en funcionament.

Aprofitem per enviar-te una forta abraçada i agrair-te la confiança que has dipositat en nosaltres.

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
martes, 02 de junio de 2020