Cita prčvia per als serveis presencials al Col·legi

Com ja et vam informar fa uns dies, si no hi ha cap imprevist, el proper dilluns 8 de juny obrirem el Col·legi per tornar a atendre’t presencialment. Ho farem seguint les mesures de seguretat establertes per l'autoritat sanitària.

Per aquest motiu i per limitar l’aforament per tal de complir la norma de mantenir la distància interpersonal de 2 metres, serà necessari que demanis cita prèvia per a qualsevol dels serveis presencials que oferim al CAFBL, inclòs el d’assessories.

El servei de cita prèvia està actiu des d’avui mateix, de manera que ja pots demanar-la a través de la intranet de la web col·legial.

Com funciona?
Has d’accedir a la teva àrea privada i trobaràs el botó de cita prèvia a la part superior dreta de la pantalla. Clica al botó i escull el servei que necessites; se t’indicaran els dies i hores disponibles, selecciona una data. Per poder reservar, hauràs d’omplir les teves dades (nom, cognoms, correu electrònic i telèfon). I un cop feta la reserva, rebràs un correu de confirmació. És molt fàcil!

Perquè no tinguis cap dubte, t’hem preparat un breu manual explicant pas a pas com fer-ho. Descarrega-t’ho CLICANT AQUÍ.

No obstant i sempre que sigui possible, et recomanem que les consultes es continuïn fent per les vies no presencials: telèfon, correu electrònic o videotrucada.

Com sempre, estem a la teva disposició per resoldre qualsevol dubte que tinguis.

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
jueves, 04 de junio de 2020