Ja tenim guanyadors del concurs de dibuix infantil “Quč veus per la teva finestra?”!

T’informem que el jurat del concurs de dibuix infantil “Què veus per la teva finestra?” es va reunir el passat divendres 12 de juny per deliberar els dibuixos guanyadors d’entre tots els que s’han rebut durant aquests mesos de confinament. Els membres del jurat, conformat per vocals de la Junta de Govern i de l'equip executiu del CAFBL, han decidit de forma conjunta i anònima els guanyadors d’aquest concurs especial.

Com que la participació ha estat un èxit i s’ha rebut un nombre elevat de dibuixos, s’ha decidit dividir els participants en dos grups per franges d’edat per poder fer una millor valoració:
  • Primera franja: de 3 a 7 anys
  • Segona franja: de 8 a 11 anys
A la primera franja, han resultat dues guanyadores ex aequo per decisió del jurat, que han estat l’Ana Infante, de 5 anys, i la Sivana Puga, de 7 anys. Pel que fa a la segona franja, el guanyador ha estat en Mateo Ibáñez, de 8 anys.


Els guanyadors rebran una targeta regal de l’ABACUS valorada en 50€ i la resta de concursants seran obsequiats també amb una targeta regal de l’ABACUS amb un import de 20€.

Ha estat una decisió molt renyida, atesa la qualitat dels dibuixos, per això, volem felicitar per endavant a tots els petits i petites artistes.

Respecte a l’entrega dels premis, t’informarem de com es farà un cop s’acabi l’estat d’alarma, tenint en compte la situació especial que estem vivint i sobretot, perquè volem tenir molta cura amb les mesures de seguretat.

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
lunes, 15 de junio de 2020