RESOLUCIÓ SLT/2107/2020, per la qual s'adopten mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 a Catalunya.

El passat 29 d’agost es va publicar en el DOGC la RESOLUCIÓ SLT/2107/2020, de 28 d'agost, per la qual s'adopten mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

Aquesta Resolució estableix la prohibició de trobades i reunions de més de deu persones tant en l'àmbit privat com en l'àmbit públic. No es consideren incloses en aquesta prohibició les activitats laborals, les activitats de culte, els actes religiosos com casaments, serveis religiosos, celebracions i cerimònies fúnebres ni els mitjans de transport públic.

Aquesta mesura estarà vigent fins al dia 12 de setembre, sense perjudici que es pugui prorrogar. Les assemblees de propietaris que s'haguessin convocat dins d'aquest termini (29 agost-12 setembre, ambdós inclosos) s'hauran de desconvocar.

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
martes, 01 de septiembre de 2020