Accés gratuït al Saló BIZBARCELONA

Enguany, el saló BIZBARCELONA es celebrarà a la Fira de Barcelona els dies 21, 22 i 23 de setembre. Es farà de manera presencial i online, per a que tothom pugui assistir de la manera que desitgi. A més, per primera vegada, es celebraran conjuntament el BIZBARCELONA i el Saló de l’Ocupació.

Com cada any, la missió d’aquest esdeveniment és ajudar a persones emprenedores, autònoms i autònomes, pimes, start-ups i empreses. Aquest any, atesa la difícil situació econòmica generada per la crisi de la Covid-19, l’objectiu de BIZBARCELONA és col·laborar en la reactivació dels negocis, l’impuls de l’emprenedoria i la creació d’oportunitats de treball per al talent local.

Pots consultar el programa complet aquí.

Junt amb La Intercol·legial, et donem la oportunitat d’assistir al BIZBARCELONA per visitar els diferents espais i assistir a les conferències i a altres actes que es realitzen. A més, com a novetat d’aquest any, l’accés a ambdós salons serà gratuït, tant a la zona expositora com a les sales de conferències i d’activitats. Només cal que et registris via online.



Pel que fa a La Intercol·legial, l’associació hi participarà amb un stand per promoure el networking, a més d’organitzar la conferència "Del negoci tradicional a l'empresa 2.0" amb el ponent Ivan De San Nicolàs, Entrepreneurship Consultant & DPO, el 21 de setembre, de 10h a 11h, al Pavelló 8.

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
jueves, 17 de septiembre de 2020