Māster en Assessoria, Gestiķ i Promociķ Immobiliāria

Et presentem la XX edició del Màster en Assessoria, Gestió i Promoció Immobiliària de la Universitat de Barcelona (UB), dirigit pel Sr. Gonzalo Bernardos Domínguez, professor titular d'Economia de la UB, analista, consultor i assessor immobiliari.

El màster es basa en contingut notablement pràctic, on a més de classes presencials, hi ha tallers pràctics que consisteixen en visites a diferents actius immobiliaris.

La plantilla de professors està formada pels principals directius del sector immobiliari català: executius, analistes, consultors i professors especialistes en la temàtica immobiliària. l el principal mètode d'aprenentatge és el cas pràctic. No existeixen examens i, primordialment, la titulació de màster s'obté mitjançant la realització d'un treball final (a triar per part de l'estudiant).

El màster va dirigit a professionals de l'assessorament, la consultoria, la gestió i la promoció immobiliària, així com a totes les persones que, tot i no realitzar una activitat professional en aquest camp, tinguin previst fer-ho en un futur proper.

La data d’inici del màster és el 13 d’octubre d’aquest any i finalitza el 8 de juliol del 2021. El nombre de places és de 25 i atesa aquesta limitació, es recomana realitzar la preinscripció abans del 30 de setembre.

En el fitxer adjunt trobaràs tota la informació detallada.

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
viernes, 25 de septiembre de 2020