Ja està en funcionament la nova hemeroteca de la revista CONSELL!

cafbl

La nova hemeroteca de la revista professional CONSELL ja està en funcionament i llesta perquè hi puguis accedir.

Per consultar l’hemeroteca, has de fer-ho mitjançant la teva contrasenya de col·legiat/da, és a dir, la mateixa que utilitzes per accedir a la teva àrea privada.



Com ja et vam explicar, des d’aquesta nova plataforma es pot consultar fàcilment tota la informació de tots els números de les revistes CONSELL. La recerca d’articles de qualsevol revista es pot fer per autor o per temàtica. A més, tens al teu abast tots els números complets de les revistes, així com una secció de Legislació amb un bon nombre d’articles legislatius, molt útil per resoldre qualsevol aclariment sobre algun tema concret.

Una altra novetat és que pots marcar els articles que vulguis i es queden guardats a la teva sessió, per poder-los consultar més còmodament quan prefereixis. A més de poder descarregar-los en format PDF.

Aquesta plataforma és una aposta per la digitalització, sent molt conscients de la importància que el món digital té avui en dia en tots els sectors. I el Consell CAF s’ha proposat fer arribar més còmodament la informació de la revista professional a tots els/les col·legiats/des i, a més, centrant-se en l’usuari, amb una navegació molt intuïtiva.

Desitgem que sigui tot un èxit.

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
jueves, 15 de octubre de 2020