#AFCjob: la nova Borsa de Treball online del CAFBL

cafbl

Ens plau informar-te d’una molt bona novetat que ha creat el Col·legi: #AFCjob, la Borsa de Treball online que servirà com a punt de trobada entre oferta i demanda, perquè tothom que busqui feina i totes les empreses col·legiades que necessitin ampliar les seves plantilles trobin el que necessiten en aquesta plataforma.

Tant les empreses com els candidats hauran de registrar-se a la plataforma per tal de poder adjuntar les ofertes de feina i els currículums i, d’aquesta manera, comptaran amb un espai privat per gestionar els seus processos.

/
  • Les persones demandants de feina podran, d’una banda, crear un perfil amb les seves dades personals i laborals i, de l’altra, consultar i inscriure’s a les ofertes que les empreses hagin penjat.
  • Les empreses podran consultar els perfils i currículums de les persones demandants de feina i a més, penjar ofertes dels llocs de treball que es precisin cobrir, per tal que les persones interessades s’hi puguin registrar.

A més, gràcies al cercador de la plataforma, es pot fer una recerca per província i especialitat, per tal que el resultat s’ajusti el màxim possible a les necessitats de cadascú.

#AFCjob és, sens dubte, un pas més que fa el CAFBL per avançar en la digitalització dels seus serveis amb l’objectiu de beneficiar tant al col·lectiu d’Administradors de Finques com a la ciutadania en general.

Esperem que aquest nou servei et sigui de gran utilitat.

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
martes, 20 de octubre de 2020