Nou president del CAFBL

cafbl

Ens plau presentar-te la nova Junta de Govern del Col·legi i totes les novetats amb què hem arrencat aquest nou any, amb molta il·lusió. Pots consultar tots els càrrecs actualitzats en aquest enllaç.

Una de les novetats més rellevants és el canvi de presidència. Després de la recent renúncia voluntària de la presidenta Anabel Miró al seu càrrec, a qui volem agrair la seva dedicació i professionalitat durant el temps que ha estat liderant el Col·legi, presentem al nou president en funcions, Enrique Vendrell. El seu nomenament ha estat aprovat en la reunió extraordinària de la Junta de Govern realitzada el dilluns 18 de gener.

Malgrat les dificultats viscudes quasi la major part de l’any anterior per la pandèmia de la Covid-19 i altres contratemps que hem tingut com la renúncia de la presidenta al seu càrrec, et volem transmetre un missatge positiu i esperançador.

Estem segurs que tots aquests canvis ens guiaran per un bon camí, cap a un futur engrescador i ple de projectes. La Junta de Govern s’ha refet, alguns continuen al peu del canó, però també s’ha donat la benvinguda a nous membres que han entrat amb molts ànims i amb moltes ganes de treballar per aconseguir tots els objectius marcats per a aquesta nova etapa. Sens dubte, una etapa amb molts reptes.

Esperem comptar amb tu i compartir-te tots els èxits que assolim.

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
miércoles, 20 de enero de 2021