Gaudeix d'un 5% de descompte

cafbl

A primers d'abril va entrar en vigor l'obligatorietat de la implantació completa de l'administració electrònica. Per ajudar-vos en la transformació digital, durant un mes es bonificarà la contractació de Certificats Digitals a través del CAFBL amb un descompte del 5% tant sobre el preu dels certificats digitals com del gestor de notificacions, excepte l’opció mensual.

A través de la nostra plataforma CAFirma, pots rebre automàticament les notificacions electròniques obligatòries de tots els teus clients des d'un únic punt d'accés, complint amb la normativa legal i optimitzant millor el temps.

CAFirma t'ajuda a adaptar-te a la normativa, sense dificultats i amb total facilitat. Evita qualsevol sanció econòmica i treballa amb la tranquil·litat de complir amb la llei, una solució real per a l'Administrador de Finques Col·legiat.

Si necessites ajuda o algun aclariment, pots posar-te en contacte amb el nostre Departament de Certificats Digitals trucant al 93.451.02.02 o enviant un correu electrònic a cafirma@cafbl.cat.

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
martes, 04 de mayo de 2021