Amunt Persianes!: Pla per dinamitzar el comerç i la vida social als barris

 

T’informem que l’Ajuntament de Barcelona està a punt de treure una convocatòria per comprar locals en planta baixa a Barcelona per un valor de 16 milions d’euros. L’objectiu d’aquesta convocatòria de compra és impulsar l’activitat econòmica en locals en planta baixa, dins de l’estratègia municipal Amunt Persianes. Amb els locals comprats es crearà una cartera de Baixos de Protecció Oficial per destinar-los a l’establiment de negocis de diferent tipologia a peu de carrer, mitjançant la col·laboració entre agents públics, privats i socials.
 
La iniciativa és un primer pas per activar una part dels 1.500.000 m² disponibles en planta baixa per a activitat econòmica a la ciutat i una mesura per evitar tancaments d’establiments en actiu.

L’Estratègia forma part del Pla per a la recuperació i el rellançament de Barcelona, que compta amb un fons extraordinari de 87 milions d’euros per al suport al teixit productiu i l’ocupació.

En aquest document adjunt trobaràs les respostes als dubtes més comuns que pot tenir qualsevol propietari que vulgui preparar-se per presentar-se a la convocatòria i vendre el seu local.

   Tornar   
Dep. Premsa CAFBL
viernes, 21 de mayo de 2021